Mallorca weer

Het klimaat van Mallorca

De eilandengroep de Balearen kennen een mediterraan klimaat, zo ook het eiland Mallorca dat onderdeel is van de Balearen. Een mediterraan klimaat wil zeggen dat er warme zomers zijn en zachte winters. Mallorca staat voornamelijk bekend om haar warme zomers, waarbij er veel zonuren zijn. In de wintermaanden is de temperatuur bijna altijd boven het nulpunt en de kans op neerslag is middelmatig. In de zomermaanden is de kans op neerslag nihil. In de berggebieden van Mallorca is het een stuk frisser en natter in de wintermaanden en kan er zelfs sneeuw vallen op de hoogste bergen. Mallorca ligt op korte vliegafstand van Nederland en is een perfect eiland voor een zonovergoten vakantie in de zomermaanden. De gemiddelde temperatuur op het eiland is in de wintermaanden 15 graden en in de zomermaanden 25 graden. De temperatuur van het zeewater hebben ongeveer de zelfde gemiddelen.

All inclusive vakanties

Mll Palma Bay Club

Spanje / Mallorca

Vertrekdatum: 31-08-2019
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 404,-

stars Bekijk Reis

Roc Golf Trinidad

Spanje / Costa De Almeria

Vertrekdatum: 30-04-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 429,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij tui

H10 Tindaya

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 09-06-2019
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a.503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.