Club Cartago

Club Cartago is een drie sterren All Inclusive complex gelegen in de rustige badplaats Puerto De San Miguel. Ibiza-stad ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. In de nabije omgeving treft u tal van winkels, bars en restaurants.

In de buurt van het hotel treft u het openbaar vervoer. Het vakantiecomplex biedt de vakantie tal van faciliteiten, heerlijk eten en sportieve mogelijkheden. U kunt hier terecht voor een ontspannen vakantie met het hele gezin op het prachtige eiland Ibiza.

Faciliteiten

Het vakantiecomplex bestaat uit diverse gebouwen van maximaal 8 verdiepingen hoog. Er zijn meerdere liften aanwezig. Bij binnenkomst in het hotel wordt men ontvangen in de lobby met receptie. Er is ook een internethoek aanwezig en tegen betaling kan men gebruik maken van wifi.

Voor de maaltijden kan men terecht in 2 hoofdrestaurants, daarnaast zijn er nog 2 themarestaurants en zijn snacks verkrijgbaar in de cafetaria. Voor drankjes kan men terecht bij de verschillende bars op het complex. Op sportief gebied is er mogelijkheid tot onder andere fitness, tennis, volleybal en watersporten op het strand.

In de tuin van het hotel liggen 2 zwembaden. Rondom de baden liggen zonneterrassen met daarop ligbedden en parasols. Het hotel telt in totaal 182 hotelkamers die allen ruim en verzorgd zijn ingericht. De kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, airconditioning, kluisje, badkamer met bad of douche en een balkon.

Verzorging

Een verblijf in het hotel is op basis van logies en ontbijt of op basis van All Inclusive. Voor All Inclusive gasten zijn alle maaltijden inbegrepen. Deze worden geserveerd in buffetvorm. Gedurende de dag kan men genieten van heerlijke snacks en kinderen kunnen ijs bestellen. Van 10.00 tot 23.00 uur zijn alle lokale (non) alcoholische drankjes ook inbegrepen. Voor import drankjes moeten gasten betalen.