Tips voor het vinden van de goedkoopste vliegtickets naar Spanje!

Tips voor het vinden van de goedkoopste vliegtickets naar Spanje!

Vliegen naar Spanje

MadridHeeft u plannen om dit jaar naar Spanje op vakantie te gaan? Dan doet u er goed aan om zo goedkoop mogelijk vliegtickets naar Spanje te boeken. Dan heeft u namelijk nog een budget over dat u kunt uitgeven tijdens de vakantie zelf. Er zijn talloze mogelijkheden om goedkoop naar Spanje te kunnen vliegen. U moet alleen wel weten hoe u dat het beste kunt doen. Hier volgen een aantal tips!

Diverse grote vliegvelden in Spanje

Afhankelijk van waar u verblijft tijdens uw vakantie, kunt u vliegen naar een aantal grote vliegvelden in Spanje. Enkele grote vliegvelden zijn bijvoorbeeld Malaga, Barcelona, Madrid, Ibiza en Valencia. U kunt bijvoorbeeld vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Heeft u plannen om een stedentrip te maken naar Barcelona of Madrid, dan kunt u natuurlijk het beste via deze luchthavens vliegen. Wordt het een warme en zonnige vakantie? Dan kiest u natuurlijk voor bijvoorbeeld Malaga of Ibiza.

Boek op tijd en vergelijk prijzen van vliegtickets

de stad Madrid De kunst is natuurlijk om een zo goedkoop mogelijk vliegticket te boeken voor uw vakantie. Wanneer u weet dat u over 3 maanden op vakantie gaat naar Spanje, dan kunt u het beste nu uw tickets al boeken. De eerste stoelen zijn altijd het goedkoopst. Ze moeten het liefst 6 weken voor vertrek geboekt zijn. Boekt u later, dan heeft u de kans dat de prijzen flink omhoog schieten. Het is verstandig om prijzen van vliegtickets met elkaar te vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan sites zoals Tix.nl. U kunt daar op een gemakkelijke manier goedkope vliegtickets naar Spanje boeken.

De dagen waarop u vliegt en de luchthavenbelasting

Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de voordeligste dagen om te vliegen. Voor een weekend trip naar Spanje kunt u het beste op donderdag heen vliegen en zaterdag weer terug vliegen. U kunt het er ook op wagen om op het allerlaatste moment een vliegticket te boeken. Alleen kunt u dan wel enigszins gehaast aan uw vakantie beginnen. Wist u dat de luchthavenbelasting op kleinere vliegvelden vaak lager is dan op de grotere vliegvelden? Goedkope prijsvechters vliegen vaak vanaf Rotterdam, Eindhoven en Maastricht.

Boek via een reisbureau

Wat u voor uzelf ook kunt overwegen is het boeken van een all inclusive vakantie naar Spanje via een reisbureau. Deze hebben vaak stevig onderhandeld over de vliegtickets en hotelovernachtingen. Daardoor kunt u vaak op een heel voordelige manier op vakantie naar het zonnige Spanje!

All inclusive vakanties

Sbh Club Paraiso Playa

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 12-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 866,-

stars Bekijk Reis

Villa De Adeje Beach

Spanje / Tenerife

Vertrekdatum: 27-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 521,-

stars Bekijk Reis

Maspalomas Dunas Resort

Spanje / Gran Canaria

Vertrekdatum: 05-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 894,-

stars Bekijk Reis

Allsun Eden Alcudia

Spanje / Mallorca

Vertrekdatum: 20-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 343,-

stars Bekijk Reis

Iberostar Las Dalias

Spanje / Tenerife

Vertrekdatum: 07-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 681,-

stars Bekijk Reis