All inclusive hotel MallorcaSueno Club Haiti is een viersterren hotel dat tot de SUENO CLUB keten behoort. Het hotel ligt op slechts 500 meter van het strand en het centrum van Picafort. Het hotel biedt de gasten vele faciliteiten en er zijn tal van activiteiten mogelijk in en rondom het hotel. Gasten hoeven zich hier zeker niet te vervelen maar ontspannen behoort ook tot de mogelijkheden. Geniet hier van een heerlijk en zorgeloos vakantieverblijf met het hele gezin.

Faciliteiten

Bij binnenkomst in het Sueno Club Haiti hotel op Mallorca wordt u ontvangen in de lobby met receptie. Hier bevindt zich ook een bagageruimte. Zowel in de openbare ruimtes als op de kamer kunnen gasten gebruik maken van wifi. In de tuin van het hotel ligt een buitenbad met een apart kinderbad. Rondom de baden staan ligbedden en parasols voor de gasten klaar op het zonneterras. De maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant en voor snacks kunnen gasten terecht in de snackbar. Verder treft u op het complex een internethoek en wasserette. Op sportief gebied is er mogelijkheid tot tafeltennis, boogschieten, darts en biljart. Zowel overdag als in de avond is er een activiteitenprogramma. Alle kamers in het hotel zijn ruim en verzorgd ingericht. De kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, kluisje, koelkast, airconditioning en badkamer met bad, douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Een verblijf in het hotel is op basis van All Inclusive. Daarbij zijn het ontbijt, de lunch en het diner in buffetvorm inbegrepen. Gedurende de dag kunt u genieten van heerlijke snacks, ijsjes en in de middag van koffie/thee met koekjes. Van 09.00 tot 24.00 uur zijn alle lokale (non) alcoholische drankjes inbegrepen. Voor import drankjes en verse vruchtensappen moeten gasten betalen.