Spanje allinclusive

EHBO-koffer mee op vakantie naar Spanje

Deel artikel

Wanneer u op vakantie gaat dan is het erg verstandig om een EHBO Koffer mee te nemen. Zo kunnen er bijvoorbeeld onderweg of op bestemming dingen gebeuren waarbij een EHBO-koffer erg veel voordelen kan hebben. Er zijn erg veel verschillende soorten koffers, het is dan ook erg belangrijk goed te weten waar u heen gaat waardoor u de koffer kunt vullen met producten die belangrijk zijn voor waar u heen gaat. Naast een EHBO-koffer zijn er nog meer accessoires erg belangrijk wanneer u op vakantie gaat. Denk hierbij aan dingen als een veiligheid hesje, brandblussers en meer. Deze dingen zijn erg belangrijk omdat het voor kan komen dat je met autopech kan kopen te staan, wanneer je vervolgens langs de weg komt te staan is een veiligheidhesje erg handig.

 

Wanneer neem je wat mee

Wanneer je bijvoorbeeld met het vliegtuig gaat dan neem je hele andere dingen mee dan wanneer je met de auto op vakantie gaat. Hetzelfde geldt voor waar je verblijft. Als je bijvoorbeeld met de caravan op vakantie gaat dan neem je een eigen EHBO-koffer mee, in tegenstelling tot wanneer je in een hotel verblijft, dan beschikt het hotel vaak over z’n koffer. Toch kan het best verstandig zijn om een kleine EHBO-koffer mee te nemen terwijl je in een hotel verblijft, denk hierbij aan dingen als pleisters en verband. Wanneer je in een hotel of appartement verblijft is het niet altijd nodig om een hele EHBO-koffer mee te nemen, wanneer je bijvoorbeeld pleisters en verband mee neemt kan dit ook prima in een plastic zakje. Dit scheelt namelijk erg veel ruimte.

 

Wat mee te nemen als je met de caravan op vakantie gaat

Wanneer je zelf met de caravan op vakantie gaat dan is het erg belangrijk om een EHBO-koffer mee te nemen. Als je naar een warm land gaat dan moet je lichaam hier erg aan wennen, het komt dan ook vaak voor dat er bij veel mensen spijsverteringsproblemen voorkomen door warmte, andere voeding en onzuiver drinkwater. Wanneer u dit overkomt dan wilt u graag iets hebben waardoor het kan stoppen of het minder kan worden. Daarvoor zijn een aantal handige medicijnen. Daarnaast zijn de standaarddingen als pleisters en verband ook altijd erg fijn om bij te hebben tijdens de vakantie. Het komt namelijk heel snel voor dat je je ergens aan snijdt waardoor een pleister al snel erg handig is. Het is niet verplicht wanneer u naar Spanje gaat om te beschikken over een EHBO-koffer toch is dit wel erg verstandig om bij u te hebben.

Gerelateerd nieuws

Overwinteren in spanje

Alleen maar ‘zomer’: overwinteren in Spanje Een aantrekkelijk klimaat, prachtige omgevingen en diverse activiteiten? Deze drie aspecten vind je terug in Spanje. En wil je

Goed verzekerd op reis

Met een all-inclusive reis kunt u echt genieten van de Spaanse zon. Om werkelijk onbezorgd in het zwembad te dobberen is ook een goede reisverzekering