Hotel Occidental Ibiza

Hotel Occidental Ibiza is een vier sterren All Inclusive hotel. Het is een echt familiehotel met vernieuwde kamers. Men verblijft hier op basis van de luxe All Inclusive formule, daarnaast biedt het hotel tal van faciliteiten en een uitstekende service. Occidental Ibiza is gelegen in het zuidwesten van het eiland. Op loopafstand treft u tal van restaurants, bars en winkels. Op ongeveer 350 meter afstand ligt het zandstrand en voor het hotel kan men gebruik maken van het openbaar vervoer. Geniet hier van een ontspannen en zonnige vakantie op het prachtige eiland Ibiza.

 

Faciliteiten

Occidental Ibiza is een ruim opgezet vakantiecomplex dat uit meerdere gebouwen bestaat. Bij binnenkomst in het hoofdgebouw wordt men ontvangen bij de receptie. Hier bevinden zich ook een lounge en televisieruimte.

In de openbare ruimtes van het hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van wifi. Ook is er een internethoek aanwezig. Voor de maaltijden kan men terecht in het buffetrestaurant en drankjes zijn verkrijgbaar aan de verschillende bars op het complex.

In de tuin van het hotel liggen 3 zwembaden. Rondom de baden staan ligbedden en parasols. Op sportief gebied zijn er allerlei mogelijkheden waaronder basketbal, minigolf en voetbal. Er is een animatieteam aanwezig dat leuke activiteiten voor zowel jong als oud organiseert. Voor de jonge gasten in het hotel is er een apart kinderbad, de minidisco en een speeltuin.

Het hotel beschikt over verschillende soorten kamer types. Alle kamers zijn ruim en verzorgd ingericht. De kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon,  airconditioning, minibar en een badkamer die van alle gemakken is voorzien. Ook is er een balkon met zitje aanwezig. Voor gezinnen zijn er de familiekamers die over een extra ruimte beschikken.

Verzorging

Een verblijf in het hotel is op basis van All Inclusive. Daarbij zijn alle maaltijden inbegrepen. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd in het restaurant. Tijdens de maaltijden wordt een beperkt assortiment aan dranken geserveerd.

Van 10.00 tot 23.00 uur kan men gratis lokale (non) alcoholische drankjes bestellen aan de bars op het complex. Gedurende de dag worden heerlijke snacks, ijsjes en koffie en thee met lekkernijen geserveerd. Voor import drankjes moeten gasten betalen.