Spanje allinclusive

Alternatieven voor All-in vakanties Toscane.

Deel artikel

Italië is een van de meest prachtige landen om op vakantie te gaan. Italië is een land in het Zuiden van Europa met een totale bevolking van 62 miljoen mensen. De hoofdstad van Italië is Rome. Toscane is een bekende regio in het centrale Italië in het noorden van  Ligurië.  De stad bevat wel 3,8 miljoen mensen. Toscane is erg geliefd in Italië en wordt veel bezocht. Het landschap van Toscane bestaat voornamelijk uit bergen. Het is een divers stukje land met verschillende talen, culturen, eetgewoontes en talen. Zo kun je van veel verschillende dingen genieten in Toscane. Toscane kent tal leuke terrasjes, cafés en discotheken om lekker te relaxen. In Toscane is prachtige natuur en grote uitlopende landschappen. Veel mensen gaan naar Italië voor een lekkere relax vakantie Toscane. Maar toch zijn er ook nog vele andere manieren om van een vakantie te genieten. Er is niet altijd een all-in vakantie nodig om een mooie leuke vakantie te hebben. Bepaalde alternatieven voor vakantie komen veel goedkoper uit. Zoals een privé vakantiehuisje huren of boek een appartement met vrienden in het centrum van Toscane om ultiem de sfeer te proeven van deze prachtige Italiaanse stad.

 

Toscane

Zelf een vakantiehuisje huren

Veel mensen hebben het gedaan en nog veel mensen willen het gaan doen, een vakantiehuisje huren. Een vakantiehuisje huren is iets wat heel speciaal is. De tijd van de oude oncomfortabele huizen liggen achter ons. Met een vakantiehuisje geniet je vaak van een mooie omgeving en uitzicht. Voor natuurliefhebbers kies je een droomlocatie uit waar je geheel tot rust komt. Het beste is om een omgeving te kiezen die lekker groen is, zoals Toscane. Hoe leuk is het om in de buurt van een strand te zitten? Paar minuten rijden of gewoon in de achtertuin is ideaal. Veel mensen vervelen zichzelf als ze te lang niks moeten doen. Maar in de omgeving van een vakantiehuis is verveling totaal uit de ban! Er zijn vaak veel dagtripjes te beleven in Toscane. Ook zijn er mooie gebieden waar de fiets perfect is. Door veel te fietsen beweeg je veel, zijn je gedachtes bezig en zie je allemaal mooie plekken in Toscane die het bezoeken voor een volgende keer waard zijn. Meestal staan er veel mooie fietsroutes op internet uitgestippeld. Als je lang op vakantie bent en je zit al twee weken lang in een hotel, dan is het wel weer fijn om even thuis te zijn en op de bank te zitten. Het fijne aan een vakantiehuisje is dat er een vakantiestemming is en de gemakken van een thuis. Zo word de heimwee naar huis weggehaald, want je bent al thuis. Als je genoeg van elkaar hebt als familie is dat geen enkel probleem. Veel vakantiehuizen zijn zo ingericht dat jezelf even rustig kan terug trekken.

Backpacken in Toscane

Backpacken is ook een geweldige beleving om te hebben. Backpacken is een vorm van reizen, waarbij mensen met een grote rugzak de wijde wereld in gaan. Veel mensen denken gelijk aan een rugzak die veel groter is dan de persoon die hem draagt, maar dat is meestal niet het geval. De reizen duren vaak lang en er word niet lang op 1 locatie gebleven.  Er word vaak gebruikt gemaakt van een beperkt budget. Ook het gebruik van openbaar vervoer en liften word gedaan. De overnachtingen vinden plaats in herbergen of goedkope hotels. Om een leuke route te bewandelen word er vaak gebruik gemaakt van een reisgids. De reisgidsen Footprint, Trotter, Let’s GO, Rough Guide en Lonely Planet worden hiervoor vaak specifiek gebruikt. De belangrijkste regel om te backpacken is om niet bang te zijn. Meestal gaat deze angst een mentaal probleem vormen. De truc is om te relaxen en te genieten van de natuur. Als je gaat backpacken buiten Europa is het belangrijk om de juiste valuta bij de hand te hebben. Via online tools is de wisselkoers te berekenen.

Gerelateerd nieuws

Overwinteren in spanje

Alleen maar ‘zomer’: overwinteren in Spanje Een aantrekkelijk klimaat, prachtige omgevingen en diverse activiteiten? Deze drie aspecten vind je terug in Spanje. En wil je

Goed verzekerd op reis

Met een all-inclusive reis kunt u echt genieten van de Spaanse zon. Om werkelijk onbezorgd in het zwembad te dobberen is ook een goede reisverzekering