Spanje allinclusive

Goed voorbereid op reis doe je zo!

Deel artikel

Een vakantie is iets waar je een lange tijd naar uitkijkt. Een (goede) voorbereiding schiet er vaak bij in, vandaar dat wij je gemakkelijk op weg helpen met enkele kostenbesparende tips.

Reserveer je parkeerplaats vooraf

Het Parkeren bij het vliegveld is laatste jaren sterk in prijs gedaald. Echter, is er dit jaar zo een grote run ontstaan op bijvoorbeeld Parkeren Düsseldorf Airport dat nagenoeg alle parkeergelegenheden vol zaten. Erg jammer want wie op tijd reserveert betaald slechts €38 voor 8 dagen parkeren. Vliegen en Parkeren Düsseldorf doet u via deze link erg gemakkelijk. U vergelijkt namelijk direct diverse aanbieders!

Een transfer van het vliegveld naar je hotel

Waar je ook veel kosten op kunt besparen is het vooraf regelen van je transfer. Betaal niet de hoge prijzen die worden gerekend op het vliegveld maar regel een ticket vooraf. Regel online gemakkelijk een ticket voor uw transfer van het vliegveld naar uw hotel.

Een fiets of scooter te plaatse!

Regel vooraf je fiets, scooter, brommer of quad en bespaar gemakkelijk 30%. De specialisten ter plekke hanteren veel lagere prijzen voor de reiziger die hem online vastlegt.  Een bekende truc is dan ook wanneer er een vakantieganger een fiets of scooter dit voor hen veel duurder is dan de lokale bewoners. Online kunt u dus incognito genieten van een lage prijs en zeker zijn van uw tweewieler!

Gerelateerd nieuws

Overwinteren in spanje

Alleen maar ‘zomer’: overwinteren in Spanje Een aantrekkelijk klimaat, prachtige omgevingen en diverse activiteiten? Deze drie aspecten vind je terug in Spanje. En wil je

Goed verzekerd op reis

Met een all-inclusive reis kunt u echt genieten van de Spaanse zon. Om werkelijk onbezorgd in het zwembad te dobberen is ook een goede reisverzekering