Spanje allinclusive

Het populaire vakantieland Spanje

Deel artikel

All inclusive vakantie SpanjeSpanje is een heel populair vakantieland onder toeristen. In 2016 was er een totaal aantal internationale toeristen van 75,5 miljoen. Van dat aantal waren er 3,4 miljoen Nederlanders. Maar wat maakt Spanje nou zo’n interessant vakantieland? Nou dat komt, omdat u er zo veel verschillende dingen kunt doen, zoals heerlijk ontspannen met een all inclusive vakantie. Heerlijk winkelen, mooie steden bezoeken, aan het strand liggen en lekker eten. Ook is de natuur heel mooi en afwisselend. Zo heeft u in Spanje meren, bergen, vulkanen, moerassen, rivieren, stranden, valleien en kliffen. U kunt er dus ook heerlijk wandelen en fietsen. Een van deze mooie gebieden is Andalusië, een heel bekend wandel en fietsgebied. Het gebied is niet alleen bekend door het mooie wandelen en fietsen voor iedereen is er wat te doen in Andalusië, zoals terrasjes, lange stranden, leuke dorpjes en grote steden. De grootste steden uit Andalusië zijn Sevilla, Malaga, Granada en Gibraltar. Maar waar Spanje ook echt bekend om staat zijn de all inclusive vakanties. Heerlijk met 35 graden liggend aan het zwembad met een lekker drankje en een hapje.

Bezienswaardigheden en activiteiten Barcelona

U kunt in Spanje verschillende dingen doen, zoals wandelen, fietsen, lekker op het terras zitten, winkelen en u kunt grote steden bezoeken. Barcelona is misschien wel de bekendste stad in Spanje. In Barcelona kunt u verschillende dingen bezoeken, zoals camp nou het prachtige stadion van FC Barcelona, Park Güell het beroemdste park van Barcelona met mozaïeken bankjes. Daarnaast hebt u La Rambla, de drukste straat van Barcelona met vele levende standbeelden en plekken om souvenirs te kopen. En dan op de absolute nummer één, Sagrada Familia de heilige kathedraal, de onvoltooide kerk waaraan al sinds 1882 gebouwd wordt. De verwachtingen zijn dat de kerk in 2026 gebouwd is. In Barcelona heb je ook hele dure winkelstraten met duurste merken, zoals Channel, Louis Vuitton, Rolex en Tommy Hilfiger en nog veel meer. Een van die winkelstraten heet Passeig de Garcia. U heeft er niet alleen maar dure winkels u heeft er ook gewone winkels zoals de Zara.

Kiezen voor all inclusive in Spanje

U kunt in Spanje op verschillende plaatsen een all inclusive vakantie boeken. De meeste all inclusive vakanties worden geboekt aan de kustlijn, omdat hier vrijwel de gehele zomer de zon schijnt. Waar ook veel all inclusive vakanties worden geboekt is op de Spaanse eilanden, zoals Mallorca, Tenerife, Ibiza, Costa Brava en Gran Canaria. Hier worden veel vakanties geboekt, omdat het er bijna altijd mooi weer is en een hele mooie natuur en landschappen kent. Mallorca en Ibiza zijn ook hele populaire vakantiebestemmingen voor jongeren door de vele clubs die het kent en activiteiten. Jongeren die naar Mallorca en Ibiza gaan boeken vaak een all inclusive, omdat het gewoon lekker makkelijk is en u nergens achteraan hoeft. De vlucht wordt voor u geregeld, het vervoer vanaf het vliegveld naar uw hotel, drankjes en snacks en maaltijden worden voor u gemaakt. Bent u door het lezen van de bovenstaande tekst overtuigd om op vakantie te gaan naar Spanje voor een all inclusive? Dan kunt u die hier boeken voor de goedkoopste all inclusive vakanties.

Gerelateerd nieuws

Overwinteren in spanje

Alleen maar ‘zomer’: overwinteren in Spanje Een aantrekkelijk klimaat, prachtige omgevingen en diverse activiteiten? Deze drie aspecten vind je terug in Spanje. En wil je

Goed verzekerd op reis

Met een all-inclusive reis kunt u echt genieten van de Spaanse zon. Om werkelijk onbezorgd in het zwembad te dobberen is ook een goede reisverzekering