Ibiza heeft veel mooie bezienswaardigheden. De bezienswaardigheden zijn verdeeld over het eiland en varieren van een eilandje in zee tot grotten midden op het eiland. De drukst bezochte bezienswaardigheden worden hieronder voor u weergegeven:

Las Salinas

Las Salinas is een oude zoutvlakte waar tegenwoordig een natuurreservaat van gemaakt is. In dit gebied kunnen diverse volgels gespot worden, waaronder de flamingo. Voor natuurliefhebbers levert dit natuurreservaat een prachig plaatje op.

Grotten op Ibiza

Ibiza heeft veel verschillende grotten die bezocht en bekeken kunnen worden. De grotten liggen verspreid over het eiland. De grotten die bezocht kunnen worden zijn; Cova des Culleram, Cova de Can Marca, Cova de Ses Fontanelles en Cova Santa.

Kathedraal Santa Maria d’Eivissa

De kathedraal van Ibiza is gelegen op de top van Dalt Vila en is gebouwd in de 14e eeuw. De kathedraal steekt overal boven uit en eenmaal bij de kathedraal aangekomen levert dit een prachtig uitzicht op over Ibiza-stad en over een deel van het eiland. De klokkentoren en een aantal kapellen van de kathedraal zijn in gotische stijl gebouwd en de rest van de kathedraal in barokvormgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.