Spanje allinclusive

Uitgaan in Spanje bij Lloret de Mar

Deel artikel

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar, lekker ontspannen, genieten van de zon en lekker eten. Naast bezienswaardigheden bekijken in Spanje, zwemmen en andere leuke activiteiten mag het uitgaansleven in Spanje niet missen. Lloret de Mar is de beste plek om in Spanje lekker uit je dak te gaan, het stadje grenst aan de kust van Spanje ten zuiden van Costa Brava. Onder jongeren in Lloret de Mar uitermate populair, ondanks de andere leuke activiteiten in de stad. Elk jaar komen uit de hele wereld toeristen om de stad Lloret de Mar te bezoeken. Lloret de Mar ligt erg zuidelijk waardoor het lekker warm is. In de zomermaanden ligt de temperatuur wel boven de 30 graden. Barcelona ligt wel ver weg, maar 30km in de buurt van de stad Lloret de Mar ligt een vliegtuigveld. Bij een stedentrip naar Barcelona is Lloret de Mar een echte must voor de feestganger. Plan de dag goed van tevoren om het meeste uit de dag te halen, want Lloret de Mar is het bezoeken echt waard.

Uitgaansleven in de stad Lloret de Mar

Uitgaan, is er echt iets anders wat leuker is om te doen tijdens de vakantie? Lekker losgaan, alle verplichtingen vergeten en lekker genieten van de dag met een gevuld glaasje. Overal waar gekeken wordt zijn er cafeetjes, restaurants en andere gelegenheden. Er zijn veel soortenUitgaan ibiza winkels in Lloret de Mar, vooral souvenirshops en prullariawinkeltjes. Na alle toeristenwinkels zijn er kruidenierwinkels waar de lokale bevolking zijn/haar producten koopt. In het centrum van de stad is prachtige historie te zien die altijd zal bij blijven. Met de magnifieke standbeelden en architectuur is de stad Lloret de Mar een pareltje. De stad Lloret de Mar in Spanje bevat een geweldig kerkje met prachtige ramen van lood. De bouw werd in 1522 begonnen en was toen een toevluchtsoord voor schurken en piraten. Naast de kerk is er ook een groot kasteel te zien, dit werd bewoond door krijgsheren van Spanje. Het kasteel was bedoeld als verdediging voor de oorlog tegen de Engelsen.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Lloret de Mar heeft veel te bieden, met veel verschillende stranden in het erg populair onder de jongeren in Spanje. Het grootste strand in Lloret de Mar is wel 2km lang en voorzien van vele faciliteiten. Spaans eten, tapas, cocktails drinken aan de bar, alles is mogelijk in Lloret de Mar. Zonnen op een handdoek of op een strandstoel liggen kan daar prima. Het strand is echt een plaatje, het water is helderblauw, wat een opvallend beeld geeft. Naast stranden en historische gebouwen is er ook de mogelijkheid om te wandelen, duiken en vissen.  Aan de kust van het strand zijn veel wandelroutes vastgelegd om te volgen. In hotels worden er veel brochures uitgedeeld om te wandelen. Enkele van de routes zijn erg oud, vaak komen de routes uit in het stadje Lloret de Mar. Er zijn kleine bedrijfjes die duiken en vissen aanbieden. Bij het bedrijf krijgt u dan duikmaterialen en word u met een bood weggebracht. Onder begeleiding van een ervaren instructeur wordt er gedoken. Ook is er een mogelijkheid om na het duiken te gaan vissen.

Gerelateerd nieuws

Overwinteren in spanje

Alleen maar ‘zomer’: overwinteren in Spanje Een aantrekkelijk klimaat, prachtige omgevingen en diverse activiteiten? Deze drie aspecten vind je terug in Spanje. En wil je

Goed verzekerd op reis

Met een all-inclusive reis kunt u echt genieten van de Spaanse zon. Om werkelijk onbezorgd in het zwembad te dobberen is ook een goede reisverzekering