Spanje allinclusive

Vakanties naar Spanje vergelijken

Deel artikel

Elk jaar willen we het liefst in de zomer op vakantie. We kunnen ons maanden druk maken over naar welk land we gaan. Willen we twee weken op een camping zitten met veel vertier of acht dagen in hotel of appartement met alles er op en er aan? Iedereen wil wat anders en dat is maar goed ook, anders zouden alle campings, hotels en appartementen op hetzelfde moment vol zitten en zou maar een klein deel van de Nederlanders op vakantie kunnen. Wanneer we gekozen hebben naar welk land we willen, bijvoorbeeld Spanje, dan is het nog knap lastig om een goede prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Wat we absoluut niet willen is dat Rob Geus een bezoekje komt maken op de vakantiebestemming.

Nederlanders zijn mensen die graag veel voor weinig willen en dat geldt ook voor in de vakanties. We willen een niet al te dure vakantie, maar wel een goede accommodatie. Wanneer we naar het buitenland gaan, naar Spanje, kiezen we toch al snel een camping of een hotel dat vier sterren of meer heeft. Want kies je een hotel met drie of minder sterren, dan is de kans dat Rob Geus komt, een stukje groter. Voor de levensgenieter kun je altijd nog voor een All Inclusieve Spanje kiezen.

De leukste jongerenvakanties naar El Arenal boeken

Een van de bekendere badplaatsen voor jongeren is El Arenal op het Spaanse eiland Mallorca. Waarom deze plek zo ideaal is voor jongerenvakanties? Dat komt omdat er een bruisends uitgaansleven is en daarnaast is het altijd lekker weer. De stranden liggen vol met grote groepen jongeren die klaar zijn met hun examens en een welverdiende vakantie hebben geboekt. Deze jongeren feesten de hele dag lekker door en gaan met mooie verhalen weer terug naar huis. Mallorca is in de zomervakantie toch al wel een populaire vakantie bestemming, je kunt er erg veel doen. Er zijn erg veel bezienswaardigheden, leuke winkeltjes, grote markten en daarnaast kun je ook een boot huren en lekker het water op gaan. Voor meer informatie over Mallorca en El Arenal kijk je op de website van El Arenal reizen.

Volop genieten van de Spaanse zon in de zomervakantie

Wat je ook kiest, een vakantie op de camping of een vakantie in een All Inclusieve hotel, vakantie is vakantie. En iedereen geniet daar anders van. Heb je al nagedacht over vervoer? Ga je met het vliegtuig of ga je met de auto? Wanneer je een road trip maakt door Spanje kun je ook vanaf een luchthaven in Nederland, België of Duitsland vertrekken en vanuit het vliegveld in Spanje met de auto verdergaan. Dit noemen we ook wel een Fly & Drive vakantie. Wanneer je een auto tot je beschikking hebt op vakantie kun je veel meer gaan doen. Je kunt net even dat plaatsje bezoeken wat met de fiets of een trein te ver was geweest. Nog niet helemaal zeker van je keuze? Bekijk de verschillende opties van reisaanbieders, er zit zeker voor elke vakantieganger wat tussen.

Gerelateerd nieuws

Overwinteren in spanje

Alleen maar ‘zomer’: overwinteren in Spanje Een aantrekkelijk klimaat, prachtige omgevingen en diverse activiteiten? Deze drie aspecten vind je terug in Spanje. En wil je

Goed verzekerd op reis

Met een all-inclusive reis kunt u echt genieten van de Spaanse zon. Om werkelijk onbezorgd in het zwembad te dobberen is ook een goede reisverzekering